Зареждане

Хосе Бенавидес: Канело Алварес е алкохолик

Хосе Бенавидес: Канело Алварес е алкохолик
Публикувано на: Април 6, 2023 в 00:00 ч
Всеки фен на бокса знае кой е Саул "Канело" Алварес.

Мексиканецът е наистина легендарен боксьор. В момента Канело държи титлата абсолютен световен шампион в суперсредна категория. Алварес е с рекорд 58-2-2 на професионалния ринг. Саул е суперзвезда и знае как да превърне славата си в пари.

Според различни източници състоянието на Саул е някъде между 170-230 милиона долара, което му позволява да бъде най-богатият от настоящите боксьори. Да, състоянието на Флойд Мейуедър е много по-голямо, но американецът официално прекрати професионалната си кариера.

Канело продължава да увеличава богатството си. Миналата година той стана единственият боксьор, който успя да влезе в топ 10 на класацията на Forbes, спечелвайки невероятните $90 милиона.

Но дори толкова силен и богат спортист има опасна зависимост. Известният треньор Хосе Бенавидес разкри тази зависимост на легендата от Мексико.

„Саул е професионалист от 16-годишен. Това означава, че тялото му е изтощено от безкрайни битки, контузии и тренировъчни лагери. 

Преди беше много дисциплиниран, работеше много във фитнеса, но сега пие все по-често. Преди нямаше да видите Канело пиян, но сега всичко е различно.”, каза Бенавидес в интервю.

Когато Канело празнува победи, той отива в най-скъпите клубове и лее скъпо шампанско. Това обаче не значи, че е алкохолик.

Все пак тези твърдения може да са просто психологическа атака срещу Алварес. Все пак синът на Хосе Бенавидес, Дeйвид е един от потенциалните съперници на мексиканската суперзвезда.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес