Зареждане

Hopkins за Canelo - GGG: Това ще бъде най-кървавата битка за последните 20 години

Hopkins за Canelo - GGG: Това ще бъде най-кървавата битка за последните 20 години
Публикувано на: Юни 28, 2017 в 10:30 ч
 
Бившият шампион в лека-тежка категория, Bernard Hopkins, очаква кръв и фойерверки в предстоящата битка между Saul "Canelo" Alvarez (49-1-1, 34 KO’s) и Gennady Golovkin (37-0, 33 KO’s).
 
Canelo ще се опита да отнеме титлите на Golovkin в IBF, WBA, WBC и IBO в средна категория на 16-ти септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас.
 
Hopkins е партньор на Golden Boy Promotions, която ръководи Canelo и е водещ промоутър на бойната вечер.
 
52-годипният член на "Залата на славата" не очаква оправдания от нито един от боксьорите - особено от определеното тегло за срещата. Това ще бъде първият мач на Caleno с максимално допустимите килограми за категорията - 72,5 килограма.
 
"Победител ще бъде този, който има повече талант. Не мисля, че теглото ще е проблем. И двамата ще бъдат силни и подготвени, не е време за извинения.", заяви Hopkins пред Eduard Cauich.
 
"Ще има кръв по лицата им, най-вече по шортите на Canelo. Двамата ще трябва да платят цената на победата, но ще има само един победител. Това ще бъде най-кървавата битка за последните 20 години. Ще продължим да говорим за тази битка дълго време.", завърши Hopins.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес