Зареждане

Холифийлд: Майк Тайсън не харесва да го удрят

Холифийлд: Майк Тайсън не харесва да го удрят
Публикувано на: Юни 9, 2020 в 05:00 ч
Легендарният Ивендър Холифийлд продължава да се готви за завръщане на ринга, въпреки че вече е на 57-годишна възраст. "The Real Deal" изяви желание да направи трета битка с друга легенда в лицето на Майк Тайсън, който също тренира и навлезе в много добра форма. Двете легенди направиха две битки в миналото, които Холифийлд успя да спечели и е единственият успял да победи Тайсън два пъти.

Вижте още - Ивендър Холифийлд изяви желание за трилогия с Майк Тайсън

Те си спретнаха две брутални битки през 96-та и 97-ма година. В първата среща Холифийлд спечели с нокаут, а във втората чрез дисквалификация, след като Тайсън му отхапа част от ухото. Ивендър най-добре знае какво е да си на ринга с Тайсън и реши да поговори за това как може да го победиш в боксова среща:


Всички си мислеха, че ще бягам от Майк, но аз винаги съм обичал да пресирам. Исках Тайсън да разбере, че няма да отида никъде и това беше нещо голямо. Усещах, че имам по-бързи ръце от Майк, чувствах, че намерих точната дистанция. Трябваше да го ударя няколко пъти, когато започнеш да удряш хората, те започват да се променят. Дори Тайсън казва, че всеки има план, докато не го удариш. 

Аз съм от тези бойци, които са удряни много силно, но съм поемал ударите. Тайсън обаче не беше удрян много, защото другите се страхуваха от него. Аз обаче не се страхувах, защото бях наясно, че ще поема удари, но ще му ги върна. Изкуството на играта беше в това да го накарам да разбере, че този път е на ринга с грешния човек. Трябваше да ме надиграе, за да ме победи. 

Бях решил да му вкарам последния удар и той да си мисли за това - колко е силен, когато се отправя към своя ъгъл. Не исках аз да мисля за това колко силни са неговите удари. Знам, че това беше част от плана. Трябваше да го натискам и да печеля и последните размени. Майк обичаше да вкарва удари в тялото, но не обичаше да ги поема. Знам, че такива хора не искат да им правиш това, което правят на другите. Когато започнах да го удрям в тялото, знаех, че това ще го забави.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес