Зареждане

Холи Холм: Мога пак да стана шампионка в бокса

Холи Холм: Мога пак да стана шампионка в бокса
Публикувано на: Януари 11, 2022 в 04:00 ч
Бившата шампионка на UFC в категория петел Холи Холм е готова за потенциално завръщане в бокса. 40-годишната американка не се е състезавала от октомври 2020 г., когато спечели доминираща победа над Ирен Алдана. Към днешна дата Холи е в серия от 2 поредни победи и с рекорд 14-5 в ММА. 

Преди да влезе в ММА Холм се състезаваше в бокса, където записа 33–2–3 на ринга. Тя беше многократна световна шампионка по бокс, защитавайки титлите си 18 пъти в три тегловни категории и два пъти стана боец на годината от списание Ring (2005, 2006). 

Холм е член на залата на славата на бокса и вярва, че пак може да стане шампионка. В интервю за FightHype.com Холи реши да говори за бокса и каза:

Бокса ми липсва. Винаги ще бъде част от сърцето ми и никога не се знае. Може да се завърна на ринга, защото много хора го правят. Много бойци се опитват да менят спортовете и никой не го прави успешно. 

Не много хора могат да го направят успешно, но аз мога. Знам, че мога. Знам, че мога да се върна в бокса и пак да стана шампион.

Има ли шанс 40-годишната Холм пак да жъне успехи в бокса ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес