Зареждане

Hearn: Joshua и Wilder ще се срещнат през октомври или ноември

Hearn: Joshua и Wilder ще се срещнат през октомври или ноември
Публикувано на: Юни 13, 2018 в 09:52 ч

Ако Eddie Hearn и отбора на Deontay Wilder постигнат споразумение за срещата с Anthony Joshua, Hearn иска двамата да се изправят на Wmbley Stadium в Лондон.

Според мениджъра на Wilder, Shelly Finkel, непобеждавания WBC шампион се е съгласил да се изправи срещу Joshua в Обединеното кралство, където за последните три срещи на Joshua се стичаха по поне 78 000 души публика.

Срещата му с Wladimir Klitschko например, привлече 90 000 души в началото на миналата година.

Вероятно е срещата между Joshua и Wilder отново да разпродаде стадиона. Hearn коментира:

"Виждаме срещата на Wembley и нямаме много избор. Разбира се, трябва да вземем предвид американските телевизии. Ще говорим с тях за датата. Има още върху какво да се работи."

"Мисля, че Wembley е мястото, където Joshua иска да се състои срещата. Битката с Wladimir Klitschko беше феноменална. Joshua чувства стадиона като дом."

Hearn първоначално мислеше срещата да се проведе през септември.

След като стана ясно, че Canelo Alvarez ще се бие на 15 септември обаче - навярно срещу Gennady Golovkin, Hearn обмисля да премести събитието за октомври или ноември.

"Първоначално мислехме да организираме събитието на средата на септември. Но срещата на Canelo, която ще се проведе на 15-ти, усложнява малко нещата с американските телевизии. Забавянето, което имахме заради Wilder също ще ни попречи да организираме срещата за тогава. Ако ще правим срещата преди двубоя с Povetkin, ще бъде през октомври или ноември."

Ако не се изправи срещу Wilder в следващата си среща, Joshua ще защитава WBA титлата си срещу Aleander Povetkin. Wilder, от своя страна, не трябва да защитава WBC титлата си за момента и иска да се изправи срещу Joshua.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес