Зареждане

Готвят Wilder-Ortiz за 3-ти март

Готвят Wilder-Ortiz за 3-ти март
Публикувано на: Декември 20, 2017 в 07:04 ч
 
 Deontay Wilder и Luis Ortiz изглежда са били сериозни в намеренията си да се изправят един срещу друг.
 
По последни данни текат преговори двамата да излязат заедно на ринга на 3-ти март. Все още нищо не е окончателно решено, но WIlder иска да се бие срещу Ortiz, въпреки че срещата им за 4-ти ноември беше отменена.
 
Wilder присъства на последната среща на Ortiz, за да го предизвика лице в лице. Двамата си размениха реплики след като Ortiz (28-0, 24KO, 2NC) нокаутира Daniel Martz (16-6-1, 13KO) във втория рунд от срещата им на 8-ми декември.
 
Wilder (39-0, 38KO) наскоро сподели, че е готов да се изправи отново срещу Ortiz въпреки че последната им среща беше отменена малко след обявяването ѝ. Wilder предупреди Ortiz да не проваля срещата, употребявайки отново забранени вещества.
 
Ortiz и преди се е провалял на допинг тестове, като това е водело и до отнемането на временната му WBA титла, която печели с победа над Kayode. Той дори беше претендент номер едно за шампионската позиция на Anthony Joshua.
 
Повече от всичко обаче Wilder иска да се изправи срещу Joshua (20-0, 20KO), който притежава титлите на IBO, IBF и WBA. Това обаче не е вариант за следващ двубой за Wilder, тъй като британската звезда се очаква да се изправи срещу шампиона на WBO, Joseph Parker (24-0, 18KO).
 
Очаква се силна за бокса вечер, ако срещата между Wilder и Ortiz бъде потвърдена за 3-ти март. Тогава също предстои да станем свидетели на сблъсък между Sergey Kovalev (31-2-1, 27KO) и Igor Mikhalkin (21-1, 9KO), както и на двубоя между Dmitry Bivol (12-0, 10KO) и Sullivan Barrera (21-1, 14KO).
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес