Зареждане

Golovkin преди мача с Brook: Той е силен, но аз не се страхувам

Golovkin преди мача с Brook: Той е силен, но аз не се страхувам
Публикувано на: Септември 9, 2016 в 09:58 ч
 
Световният шампион в средна категория на WBC, IBF и IBO Gennady Golovkin се изправя срещу британеца Kell Brook утре вечер в Лондон, като повечето фенове и анализатори са на мнение, че това ще бъде най-големият тест пред казахстанския боксьор до момента.


Golovkin говори пред медиите на обичайната пресконференция преди двубоя, заявявайки, че се чувства страхотно и не изпитва каквото и да е притеснение преди сблъсъка с Brook.

“Чувствам се страхотно. Уважавам Kell Brook. За нас двамата това е най-големият ни мач. Той изглежда добре. Той каза, че е готов за мен. Аз също съм готов за него. Този мач е подарък за хората - не само за тези в Англия, но и за всички останали.”

“Не съм уплашен. Харесвам спорта, харесвам бокса. Уважавам опонента си, защото разбирам ситуацията. Той е много силен, много добър боксьор. Той е в същата ситуация. Това е бокс. Не, не съм уплашен.”

Kell Brook от своя страна подходи далеч по-човешки, признавайки, че изпитва лека доза страх преди двубоя си с един от най-добрите боксьори на планетата за настоящия момент.

“Има страх в мен, но това ще ме направи още по-подготвен за мача. Да изпитваш този страх е полезно. Това е нещо добро. Вярвам, че това е моето време. Искам да шокирам света, побеждавайки най-плашещия боксьор на планетата. Това е човекът, когото никой не иска да срещне на ринга. Някои се отказват от титлите си, за да не се изправят срещу него. Каква победа само би било това за мен.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес