Зареждане

Golovkin иска да накаже Canelo за сторените злини

Golovkin иска да накаже Canelo за сторените злини
Публикувано на: Септември 5, 2018 в 11:50 ч
Gennady Golovkin сподели по-рано тази седмица, че възнамерява да накаже Canelo Alvarez на реванша им за всички лоши неща, които са се случили между тях през последните 6 месеца.

"Искам да го накажа. Искам да се бием и да го накажа за всички злини, които сториха с отбора му - да ги сложим на мястото им."

Abel Sanchez, треньорът на Golovkin, не се притеснява, че гневът на боеца му към Alvarez ще му попречи в битката.

Sanchez е уверен, че Golovkin ще успее да използва емоциите си ефикасно докато се опитва да накара Alvarez да си плати за двата неуспешни допинг теста, заради които реваншът им беше отменен.

"Той не е бесен. Има си цел в залата, има и цел на ринга. Canelo стори някои неща, за които трябва да си плати и ще го стори на ринга. Продължаваме да тренираме здраво. Golovkin си е все същият като човек. Тренира усърдно. Този път просто е изключително съсредоточен върху това, че иска да накаже Canelo - по същия начин както когато се би с Curtis Stevens. Ако си спомняте, когато се би със Stevens, пак се чувстваше така. Психиката му е същата."

Stevens говореше много глупости по адрес на Golovkin преди срещата им през ноември 2013-та. Stevens дори предрече, че ще сложи Golovkin в ковчег и инсценира фалшиво погребение за бъдещия шампион, което наистина обиди Golovkin.

Golovkin (38-0-1, 34KO) успя да повали Stevens във втория рунд от срещата им и спечели с ТКО, когато треньорът на Stevens, Andre Rozier помоли рефера Harvey Dock да сложи край на срещата след края на 8-мия рунд.

Alvarez (49-1-2, 34KO) не е губил с нокаут или ТКО за цялата си 12-годишна кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес