Зареждане

Golovkin: Canelo мами, използва допинг. De La Hoya е мръсник

Golovkin: Canelo мами, използва допинг. De La Hoya е мръсник
Публикувано на: Март 21, 2018 в 10:14 ч

IBF, IBO, WBA и WBC шампионът в средна категория Gennady Golovkin (37-0-1, 33KO) избухна и направи нещата много лични преди реванша с Canelo Alvarez (49-1-2, 34KO).

Втората им среща е насрочена за 5-ти май.

Първата, през септември, завърши с равенство след 12 рунда.

Вдигна се шум около реванша след като преди две седмици в тялото на Canelo беше открито забранено вещество, за което боксьорът твърди, че е от замърсено месо.

Golovkin обаче не вярва на оправданието, което било използвано и от други боксьори преди. Сред тях са Erik Morales, Francisco Vargas и Luis Nery.

"Отново мексиканското месо? Стига де."

"Казвам ви, не е мексиканското месо. Това е Canelo. Такъв е отборът му, такъв е промоутърът му. Canelo мами. Използват допинг и всички се правят, че нищо не се е случило."

Golovkin обаче не спира дотук - той вярва, че Canelo вече от известно време посяга към допинга. Той също нападна и промоутъра на Canelo, Oscar De La Hoya.

"Очевидно е когато мускулите на Canelo са по-големи от обичайното. Дори има видими следи от инжекции. И за Oscar De La Hoya мога да говоря. И на него не му е чиста работата."

"Вижте снимките и питайте някой лекар. Нека той ви обясни за мускулите им. Дори може и с детектор на лъжата да си послужим. Тогава няма да има глупави въпроси за меса, плодове или шоколади."

Реваншът все пак се очаква да се състои, въпреки че все още се очакват резултати от разследването около случая.

И ако срещата се нуждаеше от скандал - е, вече го има.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес