Зареждане

Фюри: Джошуа ще трябва да рискува срещу Пулев

Фюри: Джошуа ще трябва да рискува срещу Пулев
Публикувано на: Юли 20, 2020 в 08:15 ч
Питър Фюри има няколко съвета за носителя на титлите в тежка категория, Антъни Джошуа преди да ги защити срещу Кубрат Пулев.

"Пулев ще дойде в добра форма и ще е подготвен за тази битка," сподели чичото на шампиона Тайсън Фюри. "Джошуа ще трябва да поема рискове, защото няма как да нанесе обичайния си двоен ляв прав и десен срещу Пулев.

Той има много добър ляв прав. Много подценяван боксьор е, но и много труден."

Питър Фюри беше в ъгъла на Хюи Фюри, когато се изправи срещу Пулев и загуби със съдийско решение през 2018-та.
 

Фюри вярва, че Пулев ще представлява различно предизвикателство от това, което беше Анди Руиз за Джошуа. Ако Антъни заложи на същата стратегия, то тя едва ли би имала същия успех срещу Пулев.

"Това е двубой, в който Джошуа не бива да бяга назад, защото това доста ще допадне на Пулев. Не е лесно да надиграеш Пулев."

Вижте също: Пулев ще нокаутира Джошуа и ще му предложи реванш

Фюри препоръчва на Джошуа да бъде по агресивен в атаките си, но да следва стратегия.

"AJ трябва да го притисне, да бъде експлозивен, но и да играе умно. Трябва да дадем преимуществото на по-младия боксьор, но не може да се пренебрегне опита на професионален боец като Пулев.

Това е сериозен двубой. Когато хората в бокса са популярни, публиката очаква от тях да побеждават, но в случая тук нещата не стоят така. Този двубой е опасен за Джошуа. Ако не е напълно фокусиран, може победата отново да му се изплъзне."

Как мислите, че ще завърши този двубой, когато двамата се срещнат най-вероятно в края на годината? Споделете в коментарите под новината.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес