Зареждане

Фьодор Емеляненко прие предизвикателството на Рой Джоунс

Фьодор Емеляненко прие предизвикателството на Рой Джоунс
Публикувано на: Ноември 11, 2021 в 12:00 ч
Руската ММА легенда Фьодор Емеляненко е готов да се боксира с Рой Джоунс. Преди няколко дни легендарния боксьор предизвика Емеляненко на боксов мач, който да бъде показно. Фьодор няма нищо против да се пробва срещу Джоунс, но срещата им трябва да се проведе в Русия.

Вижте още - Рой Джоунс предизвика Фьодор Емеляненко на боксов мач​​​

Последният император е под договор с Bellator и това го задължава да се съобразява. Той разкри, че съгласно договора може да прави битки и за други организации, но само на територията на своята родина.

Ето какво сподели Фьодор пред медиите за евентуален боксов мач с Джоунс:

Имам голямо уважение към него като велик спортист, човек, като легенда. Той е един от най-забележителните боксьори в света за всички времена. Разбира се, за мен би било голяма чест да се бия в такава битка. Интересувам се от такива битки. Битки с такива съперници като Рой. 

Имате нужда от организация, която е готова да организира такъв бой. Трябва да обсъдим условията. Мога да играя извън Bellator, но само в Русия. Нямам право да се изявявам извън Русия. Имам договор. Във форма съм и мога да се бия. Рой може да покаже всичко, на което е способен. Надявам се да не изглеждам блед. 

Ще се подготвя за истинска битка, ако някога се състои. Подготовката ми няма да е по-слаба. Може би няма да инвестирам 100 процента в удар, но скоростта на движение и скоростта ръцете ще бъде висока като тази на Рой. Най-вероятно няма да има тежки удари, а ще има битка, която е показно.

Искате ли Джоунс срещу Емеляненко в боксов мач ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес