Зареждане

Франсис Нгану за Джошуа: Ще го ударя в стъклената брадичка

Франсис Нгану за Джошуа: Ще го ударя в стъклената брадичка
Публикувано на: Февруари 8, 2024 в 07:00 ч
След успеха си в битката с Тайсън Фюри, Франсис Нгану е пълен с енергия и увереност, че Антъни Джошуа със сигурност не може да го застраши.

Малко повече от месец ни дели от втория боксов мач на бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану. На хартия Джошуа е голям фаворит преди битката, която е насрочена за 8-ми март в Рияд, Саудитска Арабия. Според камерунския хищник обаче "AJ" е сгрешил в решението си, в което щял да се убеди сам в битката им.

Франсис вярва, че Джошуа няма сърце и няма да се изправи, след като го удари в стъклената брадичка.

„Ако дуелът с Фюри трябваше да ми покаже нещо, то това беше, че мога да се състезавам с абсолютно всеки в бокса. Тайсън беше най-добрият боксьор в света и аз го победих. Не мисля, че битката с Антъни Джошуа ще стигне до решение на съдиите. 

Колкото и реферите да помогнаха на Тайсън, едно нещо не може да се отрече, той има сърце на боец. Ударът, с който го пратих на земята, щеше да приспи 99% от населението. Аз съм сигурен, че Антъни Джошуа няма да има такова сърце.

Чувал съм достатъчно слухове за това, че има стъклена брадичка, така че ако опита от моята граната, няма да издържи. Разбира се, това е тежка категория и той може първи да ме нокаутира, ако ме удари. Кой обаче вярва в това ?

Наистина не мисля, че Джошуа има сила на волята да се възстанови от моите удари. И вярвам, че ще го ударя чисто по брадичката поне веднъж.“, каза Нгану пред GB News.

Каква е вашата прогноза ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес