Зареждане

Франсис Нгану: Трябва да ми дадат шанс срещу Усик

Франсис Нгану: Трябва да ми дадат шанс срещу Усик
Публикувано на: Май 28, 2024 в 20:00 ч
Франсис Нгану харесва бокса и не планира да се отказва от него, въпреки че отнесе тежък нокаут от Антъни Джошуа. Сега безспорният шампион Александър Усик спечели вниманието му.

Човекът, който държи поясите на IBF, IBO, WBA, WBC и WBO в тежка категория, има боксов реванш с Тайсън Фюри, насрочен за тази есен. Това ще ни върне обратно в Саудитска Арабия, която стана домакин на тези големи събития. Дейвид Хей вярва, че такъв реванш няма смисъл, защото Усик е най-добрият и не може да бъде победен от Фюри или Джошуа.

Сега и камерунският "Хищник" Франсис Нгану тръгна по петите на украинеца. Нгану направи силна битка срещу Фюри в края на 2023 година, но загуби с разделно решение. Той си беше повярвал, но през март Джошуа го нокаутира тежко. В тези битки Франсис изкара 30 милиона долара и явно парите му се усладиха.

Това е причината Нгану да иска още боксови мачове, но такъв с Усик е малко вероятен. Въпреки това Нгану изяви желание за такава среща:

„Честно казано, трябва да имам шанс. Причината е проста. Когато Фюри се боксира с мен, той не се справи добре. Но той спечели по точки срещу мен, а след това загуби по точки срещу Усик. Съдиите не искаха да ми дадат победата, защото се бих в ММА. Ако ми бяха дали победата, тогава нямаше да има битка между Фюри и Усик. Нямаше да има такъв обединителен мач, защото щеше да е безсмислено.", каза Нгану в Инстаграм.

Трябва ли Нгану да получава такъв шанс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес