Зареждане

Флойд Мейуедър срещу Логан Пол на 5-ти юни

Флойд Мейуедър срещу Логан Пол на 5-ти юни
Публикувано на: Април 23, 2021 в 00:00 ч
Голямата легенда в бокса Флойд Мейуедър се завръща за показно на ринга срещу звездата от YouTube Логан Пол. Двамата ще се бият на 5-ти юни, а локацията вероятно ще бъде Лас Вегас.

В това показно има едно условие, което двамата трябва да спазят. Флойд не трябва да бъде повече от 72.57 килограма, а Пол не трябва да тежи повече от 86.18 килограма. Все още не е ясно колко рунда ще бъде показното между двамата.

Срещата им трябваше да се състои през февруари, но плановете се провалиха, защото тогава нямаше интерес от феновете. Сега обаче нещата се промениха, защото миналия уикенд Джейк Пол, който е брат на Логан записа нова победа на ринга. Той нокаутира Бен Аскрен и в момента интереса към двамата братя е много голям.

Флойд е с рекорд 50-0 на ринга и това показно няма да влиза в неговата статистика. За последно той нокаутира Теншин Насукава в показно преди 3 години и спечели 9 милиона долара за няколко минути. Пол от своя страна е с рекорд 0-1 в бокса и за последно загуби от KSI с решение в края на 2019г.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес