Зареждане

Флойд Мейуедър готов да разкаже играта на Логан Пол

Флойд Мейуедър готов да разкаже играта на Логан Пол
Публикувано на: Ноември 20, 2020 в 02:00 ч
Легендарният шампион в бокса Флойд Мейуедър обърна внимание на 25-годишната звезда от "Ютюб" Логан Пол. В свое интервю Пол сподели, че е готов да се бие с "Money" навсякъде и по всяко време. Логан е категоричен, че може да спука от бой Флойд в улична битка, но е готов да се качи и на ринга с него.

Логан Пол е с рекорд 0-1 в бокса и в края на миналата година дебютира срещу KSI и загуби с раздвоено решение. Пол има много фенове, като абонатите му в "Ютюб" са 22.5 милиона, а в Инстаграм 18.2 милиона го следват.  

Мейуедър е с рекорд 50-0 в бокса и нокаутира 27 от съперниците си. Той не се е бил професионално от 2017 година, когато нокаутира Конър Макгрегър. Преди две години Флойд направи показно срещу Теншин Нацукава в Япония и го смаза за 1 рунд.

Наскоро Флойд обяви, че следващата година се завръща в Япония, където ще направи показно на ринга. Той обаче е готов преди това да изнесе лекция на Пол, който не спира да споменава неговото име. Ето какво написа Флойд в социалните мрежи след интервюто на Логан:

Тези момичета от ютюб по-добре да си намерят кукли Барби, с които да ги играят. Аз не съм този за игри с деца. Преди 3 години боец от UFC спомена моето име и трябваше да смълча тази кучка. Логан Пол може да получи същата обработка преди да завладея отново Япония.

Преди време усилено се говореше за битка между Пол и Флойд, но до такава не се стигна. В социалните мрежи Пол написа, че може да нанесе първата загуба в кариерата на непобедената легенда.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес