Зареждане

Floyd Mayweather: Няма да ми пука, ако Tenshin ме нокаутира

Floyd Mayweather: Няма да ми пука, ако Tenshin ме нокаутира
Публикувано на: Декември 8, 2018 в 00:02 ч
Непобедената легенда на ринга Floyd Mayweather прие 3 рундово шоу с 20-годишния феномен от Япония, Tenshin Nasukawa. Двамата се качват на ринга на 31 декември в Япония и битката се изцяло по правилата на бокса, като няма да има съдии. Floyd не взема тази битка насериозно и за него това е просто 9 минутна загрявка, която ще му донесе големи пари, а резултата е без значение:



Това не е битка, защото битките са по 12 рунда. За мен това е ден за заплата. Това е битка за развлечение с която да забавляваме хората и няма да влиза в моята, нито в неговата статистика. Всичко е заради забавлението и това ще са 9 минути забавление. Ще бъде страхотно. В края на краищата, който и да запише нокаут, няма значение, защото няма да го има в статистиката.


 Все още съм 50-0 в бокса и тази битка няма никакво значение. Аз съм пенсиониран. Хората продължават да питат, защо се бия, но аз не се бия. Това е забавление и развлечение за хората. Няма да тренирам здраво и усилено, защото това не е битка за титла, нито за 300 милиона. Качвам се на ринга и ще си правя моите неща. 






Ще видим ли нокаут в това шоу ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес