Зареждане

Фен твърди, че бил нападнат от Флойд Мейуедър

Фен твърди, че бил нападнат от Флойд Мейуедър
Публикувано на: Февруари 4, 2020 в 15:39 ч
32-годишният Рико Кимбъро твърди, че е бил нападнат от легендарният Флойд Мейуедър. Ситуацията между двамата се разиграва миналия уикенд в Маями около 8:30 часа сутринта. Кимбъро забелязал "Money", който излизал от хотел и тръгнал да иска автограф. Мейуедър явно не бил доволен и му казал, че първо трябвало да му каже "добро утро" , а след това да иска снимки и автографи.

Според доклада на полицията Кимбъро твърдял, че охраната на звездата започнали да го бутат, а Мейуедър му крещял, че ще го пребие. От TMZ разполагат с видео, на което може да се види, че Кимбъро и Мейуедър си крещят, но нападение липсва. В един момент се вижда как Кимбъро се заканва, че ще съди Мейуедър и ще му вземе парите, ако Флойд го атакува.

Мейуедър явно не харесва това и му отговаря, че може да му срита задника и без пари. От полицията в Маями разследват случая, в който Кимбъро твърди, че бил нападнат, но видеото на TMZ показва, че няма нападение, което явно ще обори твърденията на Рико Кимбъро. Ето видео на част от кавгата между тях:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес