Зареждане

Еди Хърн за Фюри: Избяга от Усик, за да се бие с дебютант

Еди Хърн за Фюри: Избяга от Усик, за да се бие с дебютант
Публикувано на: Юли 16, 2023 в 02:00 ч
Британският промоутър Еди Хърн говори за предстоящата битка между неговия сънародник Тайсън Фюри и камерунеца Франсис Нгану.

Наскоро битката между Фюри и Нгану беше обявена официално. Двамата ще направят боксов мач на 28-ми октомври в Рияд, Саудитска Арабия. Двубоят ще се проведе на регламентиран боксов ринг по правилата на бокса, включително трима съдии отстрани на ринга, използващи системата от 10 точки.

Хърн критикува Фюри, защото избяга от Александър Усик, за да се бие с дебютант:

„Първо, не мисля, че Фюри трябва да бъде лишен от титлата си. Второ, това е ужасно за бокса, защото шампионът в тежка категория трябва да води битките, които светът на бокса очаква от него. 

Той трябва да циментира наследството си. Колко години боксът чака битка за абсолютната титла в тежка категория ? Пет, шест, седем ? Фюри имаше възможност да се бие с Усик за $60-80 милиона, но той не пожела да го направи.

Промоутърът на Фюри казва, че проблемът е, че всички подписват със Саудитска Арабия. Но Фюри се оттегля от битка за наследство и отива в Саудитска Арабия, за да се бие с дебютант, който няма шанс.", каза Хърн пред iFL TV.

Прав ли е Хърн ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес