Зареждане

Еди Хърн за Джошуа-Фюри: Джошуа го побеждава в 10 от 10

Еди Хърн за Джошуа-Фюри: Джошуа го побеждава в 10 от 10
Публикувано на: Януари 10, 2024 в 05:39 ч
Антъни Джошуа се превърна от доминиращ световен шампион в колеблив претендент от средна величина.

След като претърпя две загуби от Олександър Усик, Джошуа (27-3, 24 нокаута) се опита да освежи нещата в лагера си. Въпреки помощта на нов треньор и победите над Джърмейн Франклин и Роберт Хелениус обаче 34-годишният Джошуа не изглеждаше остър на ринга, когато в ъгъла му беше Дерик Джеймс.

Друга промяна беше необходима, когато Джошуа се насочи към неотдавнашния си двубой срещу Ото Валин. Някои бяха озадачени от решението му, но Джошуа беше убеден, че двамата с Бен Дейвисън ще се сработят добре... и той беше прав.

На 23 декември Валин не можа да направи нищо, за да затрудни Джошуа, което доведе до бързо поражение в петия рунд. Дори повече от Джошуа, Еди Хърн, дългогодишният му промоутър, може би беше най-щастливият човек на арената.

Джошуа ще се изправи срещу ММА ветерана Франсис Нгану през март. Въпреки това, макар че победата над Нгану би била солидна, Хърн се надява да изправи своя човек на ринга с Тайсън Фюри, който се пребори за победа с разделено решение над Нгану през октомври миналата година.

Като цяло Фюри е смятан за бъдещ член на Залата на славата и за най-добрия боксьор в тежка категория. Ако оставим настрана суперлативите, Хърн е напълно убеден, че Джошуа ще се справи, ако се изправят един срещу друг.

"Мисля, че той го побеждава в 10 срещи от 10", заяви Хърн.

Фюри може да е единственият боец, за когото Джошуа мисли, но чувството не е взаимно. В средата на февруари Фюри ще се изправи срещу Усик, като на карта ще бъдат поставени всички топчета в тежка категория.

В миналото Хърн е работил с Усик и го смята за невероятен боец и страхотен човек. С оглед на това той се надява, че той няма да покаже своята игра и няма да успее да се справи в тази вечер.

"Надявам се, че Тайсън ще успее да победи Усик и ще бъдем една крачка по-близо до това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес