Зареждане

Еди Хърн: Нгану трябва да се бие с Антъни Джошуа

Еди Хърн: Нгану трябва да се бие с Антъни Джошуа
Публикувано на: Февруари 3, 2023 в 14:00 ч
Изпълнителният директор на Matchroom Boxing Еди Хърн каза, че ще настоява за двубой между бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану (17-3) и бившия шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (26-3).

Хърн е провел среща с Нгану, от която е останал много впечатлен. Еди признава, че Нгану се намира в много добра позиция. Промоутърът на Антъни Джошуа смята, че на Нгану ще му бъде много трудно в бокса, защото този спорт не е като ММА.

Еди вярва, че Франсис трябва да се срещне с Джошуа, за да може да циментира своето наследство.

„Да, говорих с Франсис Нгану. Смятам го за изключителен човек. Срещнахме се миналата седмица. Но не сме обсъждали нищо конкретно. Сега той е във фантастична позиция. 

Той ще трябва да преплува океана, който е много по-скалист от света на MMA и UFC. Нгану е в дивия запад на бокса. Да видим какво ще стане. Бих искал да участвам в неговата кариера. 

Битката му с Антъни Джошуа е една от най-известните битки, които можете да имате. Очевидно той може да се бие и с Тайсън Фюри. Франсис ме впечатли много. Не съм голям фен на ММА, но уважавам неговите постижения. 

Сега той има огромна възможност наистина да циментира своето наследство. И за това той трябва да се бие с Антъни Джошуа.“, призна Хърн в The MMA Hour.

Това ли е битката, която трябва да се направи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес