Зареждане

Еди Хърн: Нгану няма шанс срещу топ боксьорите

Еди Хърн: Нгану няма шанс срещу топ боксьорите
Публикувано на: Април 6, 2023 в 08:00 ч
Британският боксов промоутър Еди Хърн изрази мнение, че Франсис Нгану едва ли ще може да даде конкурентен двубой на боксьори с професионален рейтинг.

В началото на годината Нгану отказа да поднови своя договор с UFC. Дейна Уайт му предлагаше 8 милиона долара за бой с Джон Джоунс, но "The Predator" реши да откаже. Франсис пожела да стане свободен агент, защото така ще може да прави боксови мачове.

Нгану предизвика Антъни Джошуа, Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Той е готов да влезе в дълбокото, а за това се надява да получи 30 милиона долара. Хърн не вижда как Нгану ще се справи с всеки от топ 20 на тежка категория.

„С уменията на Франсис Нгану в бокса няма да е възможно да излезеш на ринга и да се състезаваш с професионалисти. Не става въпрос само за Антъни Джошуа, но и за всеки друг боец от топ 20 в тежка категория. 

В същото време Франсис все още може да нокаутира съперник. Така че няма значение дали ще се бие срещу Антъни Джошуа или Тайсън Фюри. Фюри е ужасен противник за Франсис, защото с него ще бъде лесно да се играе.

Дионтей Уайлдър, Дилиън Уайт, Дерек Чисора, Джърмейн Франклин – той няма шанс срещу тези момчета. 

Единственото нещо, което той трябва да прави, е да действа агресивно и да се опита да ги нокаутира.”, каза Хърн пред MMAFightingonSBN.

Ще успее ли Нгану да постигне нещо в бокса ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес