Зареждане

Еди Хърн: Джошуа ще победи Александър Усик

Еди Хърн: Джошуа ще победи Александър Усик
Публикувано на: Декември 4, 2021 в 04:00 ч
Еди Хърн вярва, че най-голямата му звезда Антъни Джошуа ще си върне титлите във втората битка с Александър Усик. Известният промоутър от Великобритания е уверен в качествата на Джошуа и твърди, че подготовката вече тече.

Очаква се втората битка за титлите в тежка категория да се проведе през март 2022 година. Локацията не е обявена все още, но почти сигурно пак ще бъде във Великобритания на голям стадион. В края на септември тази година Усик шокира Джошуа пред хиляди фенове и го победи с решение.

Така той му отне титлите в тежка категория и му нанесе втора загуба в бокса. Антъни се раздели със серия от 2 поредни победи и се представи много слабо. Хърн твърди, че "AJ" все още е ядосан от загубата си.

В интервю за "The Schmo" Хърн сподели следното за Джошуа - Усик 2:

Антъни Джошуа е фокусиран върху втората битка с Александър Усик. Все още е ядосан, защото не му харесва да губи. Ядосан е от начина, по който загуби. 

Сега той иска да стане 3-кратен световен шампион в тежка категория. Вярвам, че той ще успее да го направи. Вярвам, че може да бие Усик във втората битка. 

Ще успее ли Джошуа да се справи с Усик ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес