Зареждане

Еди Хърн: Джошуа – Нгану е огромна битка

Еди Хърн: Джошуа – Нгану е огромна битка
Публикувано на: Април 29, 2022 в 02:00 ч
Промоутърът на Антъни Джошуа, Еди Хърн вярва, че има големи битки за Франсис Нгану в бокса. Звездата на UFC в тежка категория не спира да преследва дебют на ринга и иска да е срещу Тайсън Фюри.

Хърн не вярва, че ще има такава битка, защото според него, Дейна Уайт и Боб Аръм няма да се разберат. Еди е врял и кипял в тази игра и определено знае какво говори и прави. Той не изключва битка между Нгану и Антъни Джошуа.

Очаква се през юли Джошуа да направи реванш с Александър Усик. Ако "AJ" си върне титлите, тогава бой с Нгану е възможен. Хърн смята, че това би била огромна среща за бокса.

"Мисля, че битката между Франсис Нгану и Тайсън Фюри е страхотна. Това ще бъде огромно нещо. Джошуа срещу Нгану също е огромна битка. Дилиън Уайт срещу Нгану също. Има големи битки в бокса за Нгану. 

Мисля, че всички тези битки са огромни. В тази битка може да е подобно на това, което видяхме в срещата между Фюри и Уайт. Аз бих искал битка, в която бойците просто разменят попадения. 

Тайсън Фюри не е такъв. Не знам как стоят нещата с договора на Нгану с UFC. Не знам дали Дейна Уайт ще бъде замесен в боксова среща на Нгану. Франсис е голям боец в тежка категория и шампион на UFC. 

Битката с Фюри е голяма. Не мисля, че ще видим точно тази битка, но знае ли се. 

Дейна Уайт и Боб Аръм няма да се разберат. Това е добре за мен, защото аз съм в добри отношения с Дейна Уайт. Той може да реши да се обърне към мен", сподели Еди Хърн пред TheMacLife.

Искате ли Джошуа - Нгану ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес