Зареждане

Eddie Hearn твърди, че Tyson Fury не е дарил парите от битката си Deontay Wilder

Eddie Hearn твърди, че Tyson Fury не е дарил парите от битката си Deontay Wilder
Публикувано на: Май 3, 2019 в 00:00 ч
Бившия шампион в тежка категория Tyson Fury обеща, че ще дари всичките пари, които изкара от битката с Deontay Wilder и няколко месеца след срещата сподели, че е изпълнил своето обещание. Тогава "The Gypsy King" изкара $2.5 милиона + допълнителни  $4.5 милиона от продадените платени гледания. Наскоро Fury отговори на критика, която бащата на Eddie Hearn отправи към него, защото избра за опонент Tom Schwarz. Tyson нарече Barry Hearn червенолик стар глупак и сега Eddie реши да защити баща си и обвини в лъжа Tyson Fury. Hearn твърди, че Tyson не е дарил парите, които спечели от битката си с Wilder:



Мисля, че това наистина е неуважително. Наистина няма как да се преструваш на модел за подражание и в същото време да говориш така на хората. Разочарован съм от това, което каза Fury, но това си е за негова сметка. Първо твърди, че дава всичките пари от битката с Wilder на бедните, което той очевидно никога не е правил, а от друга страна, той се връща отново към негативността. Не съм любезен с тези, които говорят за моето семейство. 






Към днешна дата няма доказателства за това, че Tyson Fury наистина е дарил парите си, като изключим неговите твърдения разбира се.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес