Зареждане

Eddie Hearn: Dana White няма да е толкова успешен в бокса

Eddie Hearn: Dana White няма да е толкова успешен в бокса
Публикувано на: Август 24, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Топ промоутърът  Eddie Hearn вярва, че Dana White няма да постигне големи успехи в бокса. Президента на UFC мечтае за дебют в бокса със Zuffa Boxing и вече сподели, че още тази година ще се пробва. Hearn харесва как White ръководи UFC със зелязна ръка, но не смята, че Dana ще може да върши същата работа в бокса. Eddie смята, че формулата UFC няма да има приложение в Zuffa Boxing и White ще се сблъска с реалността. White е свикнал да контролира всичко, но в бокса е различно:


Мисля, че Dana White е много интелигентен човек. Моето мнение е, че той е страхотен промоутър. Копирал съм много от нещата, които той е направил в UFC. Те свършиха страхотна работа. Смятам, че White ще види какви са разликите и ще разбере, че UFC е различно от бокса. 

Това не е спорт, в който може да доминираш над бойците и да ги контролираш. Няма как да ги натискаш да подписват договори за битка с определени бойци, какъвто е модела на UFC. Мисля, че UFC се справят добре, защото наистина казват на бойците срещу кого да се бият. 

В бокса обаче не е така. При нас боксьорите имат повече контрол върху кариерите си. Има прекалено много политика, промоутъри и платформи в бокса, което понякога е дразнещо. Мисля, че това е нещо, което ще ядоса White. Той е добре дошъл при нас, но не мисля, че ще използва същия модел, както прави в UFC.  




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес