Зареждане

Джошуа вярва, че Уайлдър ще нокаутира Фюри

Джошуа вярва, че Уайлдър ще нокаутира Фюри
Публикувано на: Септември 25, 2021 в 00:00 ч
Антъни Джошуа има тежък тест пред себе си. Само след броени часове той ще заложи титлите си в тежка категория. Джошуа ще се бие пред родни фенове в Лондон срещу Александър Усик. Това е една от най-важните битки в бокса в момента.

Следващия месец ще се проведе и другата най-важна битка в бокса и в нея Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще направят трилогия. Тези две битки ще определят бъдещето на тежка категория. Победителите от тези две срещи би трябвало да се бият, за да излъчат безспорен шампион.

Джошуа твърди, че Уайлдър би трябвало да спечели с нокаут. Антъни е решен, че ще се бие с Фюри или Уайлдър, ако победи Усик. Ето какво още сподели той за важната битка между Фюри и Уайлдър:

Дионтей Уайлдър изглежда обсебен и сякаш наистина го иска. Той изглежда фокусиран върху задачата си. Фокусиран човек е опасен човек, а Уайлдър е фокусиран. 

Трябва да бъде нокаут в негова полза. Уайлдър може и да вземе срещата с решение. Всъщност, не, трябва да е с нокаут. Един от двамата ще спечели с нокаут. 

Ако аз спечеля срещу Усик, тогава ще се бия с Уайлдър или Фюри. Ако Фюри спечели и не иска да се бие с мен, тогава ще се бия с Уайлдър. 

Ще успее ли Уайлдър да бие Фюри ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес