Зареждане

Джошуа: Уважавам Фюри, но искам да му счупя главата

Джошуа: Уважавам Фюри, но искам да му счупя главата
Публикувано на: Август 30, 2020 в 07:46 ч
Шампионът в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа е готов да се изправи срещу Тайсън Фюри. Двамата подписаха за две битки през 2021 година. Битка между тях можеше да има още тази година, но двамата трябва да защитят титлите си срещу претендентите. Фюри трябва да направи реванш с Дионтей Уайлдър.
 
Джошуа от своя страна ще заложи титлите си срещу Кубрат Пулев. Наскоро 30-годишния шампион даде интервю и сподели, че иска да счупи главата на Тайсън Фюри. Много от медиите в България написаха, че това изказване на Джошуа се отнася за Кубрат Пулев, но това не е вярно. Ето какво каза шампиона в тежка категория за Фюри пред медиите

Имам голямо уважение към Тайсън Фюри. Той е добър семеен тип човек и добър боксьор, но от друга страна, искам да му счупя главата. Вярвам, че ще се справя с него в първите 6 рунда. 

Знам, че ще се справя с него. Аз съм по-свеж и кариерата ми не е дълга. Мога да се справя с напрежението и да го победя. Да, той се справи с Уайлдър, но аз съм по-бърз от него и вярвам, че съм по-добър.

Призоваваме колегите от другите медии да обръщат повече внимание на своите източници, за да не стават проводници на фалшиви новини. Обръщението на Джошуа е към Фюри, а не към Кубрат Пулев!






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес