Зареждане

Джошуа: Пулев е хитър противник

Джошуа: Пулев е хитър противник
Публикувано на: Декември 8, 2020 в 07:46 ч
Антъни Джошуа ще защитава титлите си в тежката категория този уикенд, на 12-ти декември в Лондон. Претендент за шампионското място е българският боксьори Кубрат Пулев. Двамата ще се бият в O2 Арена през 1000 зрителя.

Пулев е задължителен претендент за титлата на IBF и чакаше шанс за двубой с Джошуа почти три години, а битката им бе отлагана няколко пъти по различни причини - от травма на българина, до световна пандемия от коронавирус.

Джошуа излиза подготвен в тази битка и е наясно, че няма да е от леките му.


"Пулев е хитър противник. Битката няма да е лесна, той има дебела кожа," споделя Джошуа.

"В момента съм на такова ниво, в което не мога да приемам лесни битки. Трябва да свиквам с тежките удари. Това не е битката, която ми се иска. Ако зависеше от мен, бих предпочел да загрея с някой по-лесен противник, защото не съм се състезавал от година.

Номерът е да запазваш хладнокръвие, когато си под невероятно напрежение. Когато сърцебиенето ти стигне до 180 удара в минута заради напрежението, трябва да съумея да остана хладнокръвен."

Вижте също: Пулев: Джошуа няма психика, аз съм с по-твърд характер и затова ще победя

Заради рестрикциите Еди Хърн все пак се пребори да има зрители на живо в залата. Макар и само 1000, Джошуа обеща, че ще направи зрелище за тях.

"Надявам се битката да оправдае очакванията. Надявам се да победя, защото искам да дам на тези 1000 зрителя нощ, която да запомнят."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес