Зареждане

Кубрат Пулев излиза срещу Джошуа пред 1000 зрителя

Кубрат Пулев излиза срещу Джошуа пред 1000 зрителя
Публикувано на: Декември 4, 2020 в 08:18 ч
Снимка: Skysports
Антъни Джошуа ще защитава световните си титли в тежка категория срещу Кубрат Пулев пред 1000 фена на SSE Arena, Уембли.

Шампионът се изправя срещу Пулев на 12 декември, на живо в боксофиса на Sky Sports, а промоутърът Еди Хърн е получил разрешението да включи малък на брой зрители, със строги мерки за безопасност по време на дългоочакваната битка на Джошуа у дома.

„Не мога да ви кажа колко съм щастлив да видя фенове да се връщат на нашите боксови събития на живо“, каза Еди Хърн, управляващ директор на Matchroom Sport. „Докато екипът свърши невероятна работа през последните 10 месеца, ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, които генерира тълпата на живо.

Пасна идеално, че те могат да се върнат за битка с AJ, когато през последните няколко години той счупи всякакви рекорди на посещаемост във Великобритания и извън нея. Това е толкова положителен ход за бокса и всички спортове. Добре дошли отново!"

В подгряващите битки британецът Лорънс Околи също се насочва към световната титла, докато приема Кшищоф Гловацки за вакантния пояс на WBO. В друг двубой от вечерта Хюи Фюри излиза срещу Мариуш Вах, а Мартин Баколе срещу Сергей Кузмин.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес