Зареждане

Джошуа отново поиска двубой с Тайсън Фюри

Джошуа отново поиска двубой с Тайсън Фюри
Публикувано на: Юни 14, 2017 в 07:21 ч
Източник: novsport.com
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа отново потвърди желанието си да се бие срещу Тайсън Фюри, съобщава novsport.com.

Джошуа извика колегата си от Англия на ринга, след като победи Владимир Кличко. Джошуа публично обяви, че Фюри е на едно от първите места в списъка му и че е готов да се бие с него, когато пожелае.
 
"Слушам какво искат хората, срещу какви бойци желаят да се изправя. Тайсън вдига много шум, за да може всички да разберат, че иска да се бие с мен.
 
Аз съм търпелив и бях готов след Кличко да се бия с Фюри, но той си има своите проблеми и не беше готов. Сега искам да му кажа, че съм готов за бой, който хората искат да видят.
 
Подготви се и ти и да направим това, което се иска от нас. Искам да се боря с Фюри, защото и двамата сме британци и ще покажа, че съм най-добрият.
 
Първо обаче искам реванш с Кличко, но все още не е ясно дали ще има такъв. Следващият ми мач ще е най-вероятно в средата на ноември. Започвам тренировъчния лагер през август.
 
Трудно е когато се готвиш за мач, а все още не знаеш кой ще ти е противник - Кличко или Кубрат Пулев. Ще тренирам за физическа сила, а после ще изчистя детайлите", заяви пред Sky британския боксьор.
 
В момента е по-вероятно да има реванш с Кличко, отколкото мач с Кубрат Пулев.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес