Зареждане

Джошуа няма да отстъпи, настоява за реванш с Усик

Джошуа няма да отстъпи, настоява за реванш с Усик
Публикувано на: Октомври 9, 2021 в 00:00 ч
Антъни Джошуа не смята да отстъпва от битката с Александър Усик. В края на миналия месец Усик доминира над Джошуа и му отне титлите в тежка категория. В договора има клауза за незабавен реванш, която AJ почти сигурно ще активира.

Наскоро Боб Аръм призова Джошуа да отстъпи от битката, за да може Усик да се бие с победителя от срещата между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Аръм иска в тежка категория да бъде излъчен безспорен шампион.

Джошуа (24-2, 22 KOs) казал на Еди Хърн, че няма начин да отстъпи и планира реванш с Усик в началото на 2022 година. Ето какво още каза Хърн за Джошуа - Усик 2:

Дилиън Уайт ще бъде задължителен претендент за победителя от  Фюри - Уайлдър. Уайт го заслужава. Ако той получи този шанс, тогава това ще е фантастично. Знаем, че Джошуа има клауза за реванш с Александър Усик. Очакваме втората битка да се проведе през март 2022 година. 

Не виждам сценарии, в който здрав Джошуа да откаже битката с Усик. Вчера говорих с Боб Аръм, който предложи Джошуа да отстъпи от битката с Усик. Антъни не отстъпва! Той мисли само за Усик. 

Джошуа иска да е безспорен шампион и да оправи грешката. Каза ми, че няма начин да отстъпи. Антъни иска да се бие с Усик, а след това за беспорната титла. 

Ще успее ли Антъни да си върне титлите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес