Зареждане

Джошуа: Фюри е идиот! Радвам се, че не е безспорен шампион

Джошуа: Фюри е идиот! Радвам се, че не е безспорен шампион
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 15:00 ч
Антъни Джошуа иска да се бие с Тайсън Фюри, но не го уважава като личност.

За битка между двамата се говори от години, но за съжаление все още не сме ги видяли един срещу друг. Наскоро двамата проведоха видеоразговор и се разбраха за дуел през 2025 година. В момента и двамата се готвят за предстоящите си срещи.

Джошуа ще се бие през септември с Даниел Дюбоа, а Фюри с Александър Усик през декември. Антъни смята, че Фюри не е добър представител на бокса и избягва много топ съперници:

„Радвам се, че Фюри не стана безспорен шампион. Просто мисля, че е идиот. Винаги съм казвал това. Той се държи много неуважително. Тайсън беше груб с Александър Усик , наричайки го малък заек. Това е лошо за нашия спорт. Ако се уважаваме помежду си, тогава можем да повишим профила на бокса. 

Но Фюри ще ви оказва натиск, докато не ви изкара извън релси. Вече не се тревожа за резултата от реванша на Фюри с Александър Усик. Просто искам да се бия с него, дълго чаках. 

Фюри избягва много противници. Той не се бие с много топ боксьори. Той трябва да завърши започнатото, да дойде и да се бие с мен. Трябва да спре да ми губи времето.“, каза Джошуа.

Кой от двамата би спечелил в битка между тях ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес