Зареждане

Джон Фюри: Томи ще хване KSI и ще го удря, докато не се напикае

Джон Фюри: Томи ще хване KSI и ще го удря, докато не се напикае
Публикувано на: Септември 6, 2023 в 06:31 ч
Джон Фюри, баща и треньор на боксьора в лека тежка категория Томи Фюри, коментира битката на че сина си със звездата от социалните мрежи KSI на 14 октомври в Манчестър.

24-годишният Фюри излиза след победа с разделено решение над друга звезда от социалните мрежи - Джейк Пол - която се състоя през февруари в Саудитска Арабия.

Джон Фюри очаква див пердах вместо истински боксов мач.

"Тренираме за старомодно сбиване. Няма правила, това няма да е боксов бой. Това ще бъде пребиванье, докато единият не се предаде. В един бой на Misfits всичко може да се случи, Томи ще го хване и ще го удря, докато онзи не се напикае", заяви Джон Фюри.

"Наше задължение е да забавляваме. Можеш да забавляваш само с кръв и сополи, които излизат от всеки човек. Това е уличен бой с ръкавици. Няма да показваме хубави боксови умения, а ще отидем да го ударим с бухалка, за да се подчини. Томи е силен мъж. Въпросът е кой го иска повече."

Томи Фюри обеща да отърве спорта от звездите на социалните мрежи, които правят скок към бокса. След победата си над Пол, Фюри смята, че KSI е последното останало парче от този пъзел.

"Аз съм нещо като "кръстоносецът с пелерина" на целия този YouTube бокс. Всички искат да ме видят как влизам и унищожавам тези момчета. Но едно вече е направено. Този ще приключи след няколко седмици, а след това следва следващото предизвикателство. Хората искат да видят как тези момчета биват нокаутирани", каза Томи Фюри.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес