Зареждане

Джон Фюри скочи на бой на Джейк Пол

Джон Фюри скочи на бой на Джейк Пол
Публикувано на: Ноември 15, 2022 в 00:00 ч
Арабските шейхове се влюбиха в бокса, който в ОАЕ вече догонва по популярност ММА.

Главният герой на турнир по бокс в Дубай стана самият Флойд Мейуедър. "Money" е изключително популярен американски боксьор, който приключи кариерата си преди пет години, но продължава да се бие в изложбени битки. Въпреки че Флойд вече не е млад, той също не губи и в демонстративните битки.

Този път Мейуедър лесно се справи с блогъра Оладеджи Олатунджи, по-известен като Деджи. Въпреки че битката приключи с нокаут в 6-тия рунд, тя се оказа откровено нищо. Както между другото битката между Томи Фюри и Роли Ламбърт, която също имаше статут на показно.

Въпреки че братът на легендарния Тайсън Фюри е активен боксьор в разцвета на силите си, сега си пилее силите за слаби срещи. След като битката му с Джейк Пол пропадна два пъти по вина на Томи, Фюри-младши реши да се бие с Пол Бамба.

Но дори и там младият Фюри успя да развали всичко, той се провали на кантара, отказа да даде част от заплатата си и поиска друг противник. Ламбърт бързо беше извикан като заместник, с когото Фюри направи доста скучна битка.

Джейк Пол присъстваше на събитието и успя да се забърка в скандал. Джейк критикува семейство Фюри, а Джон не издържа и скъса тениската си. Бащата на Томи полудя и призова Пол да се качи между въжетата. Джон беше готов да слезе от ринга и да се бие с Джейк, но за щастие го задържаха.

Джейк благоразумно отказа да се качи на ринга, продължавайки да крещи обиди от безопасно разстояние. Кой знае, може би в следващата битка Пол ще се бие с Джон Фюри. Блогърът обича да се бие с по-възрастни спортисти, а бащата на Тайсън вече е на 58 години.  


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес