Зареждане

Джими Ривера очаква здрава битка срещу Джереми Стивънс на BKFC 56: Отивам там за война

Джими Ривера очаква здрава битка срещу Джереми Стивънс на BKFC 56: Отивам там за война
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 16:39 ч
Джими Ривера е развълнуван да се бие с Джереми Стивънс в BKFC 56.

Ривера не се е биел от май, когато победи Бехзод Усмонов с решение във втория си двубой в BKFC. Въпреки че Ривера признава, че се е надявал да се завърне по-рано, той се радва, че е бил търпелив и сега ще участва в мащабната карта BKFC 56.


"Опитвахме се да се върнем по-рано. Но всичко зависи от дните, в които Дейв иска да се върнем, така че трябваше да бъда търпелив. Определено си заслужава да бъда търпелив, защото това е голяма карта", каза Ривера.

След като му казаха, че ще бъде на BKFC 56, която ще се проведе в събота, 2 декември от Солт Лейк Сити, Юта, му предложиха две имена и едното беше Джеръми Стивънс. Без да се колебае, Ривера се възползва от възможността да се бие със Стивънс без ръкавици, тъй като смята, че това ще бъде забавна битка за феновете.

"Предложиха ми две имена и той беше едно от тях. Казах си да, нека направим този бой, чувствам, че ще бъде забавен бой и ще се забавляваме много. При това положение си казах, че ще бъде забавно и ще влезем там и ще се бием", каза Ривър.

Джими Ривера не само смята, че битката ще бъде забавна за феновете, но и ветеранът от UFC очаква да бъде много тежка битка.

Ривера е уверен, че ще постигне победа благодарение на опита си в BKFC. Въпреки това той знае, че и двамата ще се наранят в някакъв момент от двубоя.

"Не знам, просто мисля, че ще бъде битка, ще бъде забавна битка", каза Ривера. "Мисля, че ще се разтърсим взаимно и ще се забавляваме. Поне аз ще се забавлявам, защото е минала минута, откакто се състезавам там. Отивам там за война."

Ако Джими Ривера спечели победата на BKFC 56, той казва, че му е казано, че ще получи шанс за титлата в категория перо срещу победителя от мача Кай Стюарт - Хауърд Дейвис, който ще се проведе на същата карта.

"Това ми беше казано. Да спечеля тази победа и след това да се бия за пояса", заключи Ривера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес