Зареждане

Джейк Пол срещу шампиона по бокс с голи ръце Майк Пери в боксов мач през юли

Джейк Пол срещу шампиона по бокс с голи ръце Майк Пери в боксов мач през юли
Публикувано на: Юни 19, 2024 в 07:13 ч
Преди пренасрочения си двубой срещу Майк Тайсън Джейк Пол ще се изправи на 20 юли срещу Майк Пери. Двамата се изправят в главното събитие в зала Amalie Arena в Тампа, Флорида. Двубоят е насрочен за осем рунда. Прякото предаване е достъпно на DAZN PPV.

27-годишният Пол (9-1, 6 нокаута) от Кливланд, Охайо, идва след победа с нокаут в първия рунд срещу Райън Бурланд през март. Изправяйки се срещу Пери, YouTuber-ът, превърнал се в професионален боксьор, се изправя срещу петия бивш ММА боец на боксовия ринг, като преди това е победил Нейт Диас, Андерсън Силва, Тайрон Уудли и Бен Аскрен.

"Когато Пол срещу Тайсън беше пренасрочен, веднага разбрах, че искам все пак да се бия в събота, 20 юли", заяви Джейк Пол. "Сега, докато се подготвям за битката си срещу Железния Майк, няма по-добър съперник за мен от Майк Пери. Той е доказан нокаутьор, който е показал, че е маниак на ринга и извън него. Това е идеалният опит, който мога да натрупам преди да се изправя срещу Майк Тайсън."

"Но придобиването на този опит е свързано с риск. Тези, които ме познават, знаят, че аз поемам рискове, и макар че "Platinum" Пери може да се опита да ме ликвидира, аз съм "Titanium" Джейк Пол и не се страхувам от никого. Ще спечеля победата и ще дам на всички предварителен поглед към това, което ще донеса на ринга срещу Майк Тайсън."

"Очаквайте на DAZN PPV, когато се завръщам в Тампа и изпращам "Platinum" Пери Платинуса обратно към бокса с голи ръце завинаги."

Бившият боец на UFC и властващ "King of Violence" в BKFC, Пери (0-1 бокс, 14-8 ММА, 5-0 BKFC) за втори път в кариерата си стъпва на ринга като професионален боксьор. В дебюта си през март 2015 г. роденият в Орландо, Флорида, бе спрян от Кенет Макнийл в четвъртия рунд. В предишния си двубой като цяло 32-годишният мъж нокаутира Тиаго Алвес в първия рунд на техния бой с голи ръце по време на Knucklemania 4 през април.

"Джейк Пол твърди, че не се страхува от никого, но в събота, 20 юли, светът ще види истината: той току-що направи най-голямата грешка в живота си, опитвайки се да мине през мен преди Железния Майк", заяви Майк Пери. "В събота, 20 юли, ще направя така, че да изглежда лесно, и ще науча Джейк Пол на най-многото, което някога е научавал за боевете."

В 10-рундовото основно събитие Аманда Серано (46-2-1, 30 нокаута) от Пуерто Рико и Стиви Морган (14-1, 13 нокаута) от Тампа, Флорида, се бият в суперлека категория. Бившата безспорна шампионка в категория перо се появява на ринга в Тампа преди втория си двубой срещу ирландката Кейти Тейлър. Дългоочакваният реванш е подглавен двубой на мача Пол срещу Тайсън на15 ноември в Арлингтън, Тексас.

Сред потвърдените двубои в подгряващите срещи на Пол срещу Пери Тони Агилар (12-0-1, 4 нокаута) от Джаксънвил, Флорида, и Кори Марксман (9-0-1, 7 нокаута) от Орландо, Флорида, се сблъскват в лека категория. Двубоят е насрочен за осем рунда. Очаквасе скоро да бъдат обявени и други мачове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес