Зареждане

Джейк Пол смята да вкара Уудли в дълбоки води

Джейк Пол смята да вкара Уудли в дълбоки води
Публикувано на: Юни 22, 2021 в 00:00 ч
Голямата звезда на YouTube Джейк Пол смята да вкара Тайрън Уудли в дълбокото. Двамата ще направят боксова среща в края на август. Вече ги видяхме лице в лице преди битката им на пресконференция.

Уудли вече е на години и по-рано тази година го уволниха от UFC. Той е в серия от загуби и няма победа от 3 години. Пол от своя страна е яхнал вълната и се намира в серия от 3 поредни победи на ринга.

Джейк успя да нокаутира Бен Аскрен в първия рунд през април тази година. Това ще бъде първи боксов мач за Уудли в неговата кариера и той идва в неподходящ момент. Тайрън не е това, което беше и букмейкърите го обявиха за аутсайдер.

Предстои ни интересен двубой, в който Уудли може да даде сериозен отпор на Пол. Вече стана ясно, че може да видим незабавен реванш, ако Тайрън победи Пол. Не е ясно какво ще стане, но ако вярваме на Пол, тогава той смята, че ще удави Уудли:

Джейк Пол: Моите битки в бокса може и да не продължават дълго, но в спарингите вкарвам в дълбоки води моите опоненти. 

В дълбокото ги давя с моето поразително кардио, последователност и прецизен избор на удар. Скоро ще видим колко добре Тайрън може да плува.

Кой ще победи в боксовата им среща ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес