Зареждане

Джейк Пол ще се бие във Флорида през декември

Джейк Пол ще се бие във Флорида през декември
Публикувано на: Ноември 7, 2023 в 04:00 ч
Противоречивата звезда от YouTube и боксьор, Джейк Пол, предизвика доста вълнения в Twitter, след като разкри мястото на предстоящия си боксов мач.

Оказва се, че Пол ще се качи на боксовия ринг в американския Съншайн Стейт, Флорида. Този щат е известен не само с идиличните си плажове и слънчево време, но и със своите вятърни мелници, генериращи енергия, както и алигатори, предизвикващи смъртта на много хора.

Джейк е известен с усета си да създава шум около своите боксови мачове и скорошният му пост не беше изключение. Въпреки че той все още не е разкрил съперника за предстоящата му битка, се носят слухове, че това може да е реванш срещу Томи Фюри. Феновете започнаха да говорят и за реванш срещу Нейт Диас или дори мач с Хорхе Масвидал.

По-рано тази година Пол не успя да постигне победа срещу Фюри, което доведе до голямо разочарование, тъй като това беше първата загуба на Пол. Със спекулации около възможен реванш между двамата, обявяването на мястото на битката във Флорида е само масло в огъня.

Предстои да видим кой ще бъде опонент на Пол, но варианти определено не липсват.

"След 40 дни в Орландо, Флорида.", написа Пол в социалните мрежи

Кой ще бъде съперник на Пол ? Фюри, Нейт Диас или Хорхе Масвидал ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес