Зареждане

Джейк Пол предлага на KSI боксов мач за 50 милиона долара

Джейк Пол предлага на KSI боксов мач за 50 милиона долара
Публикувано на: Декември 12, 2023 в 02:00 ч
Джейк Пол, известен със своята противоречива, но успешна боксова кариера, направи смело предложение за двубой срещу YouTube звездата и боксьор KSI.

С впечатляващ опит в света на бокса, Пол носи ниво на професионализъм и опит на ринга. В скорошно и вълнуващо развитие в света на бокса за знаменитости, Джейк Пол, противоречива фигура с прохождаща боксова кариера, направи смело предложение за битка, в която победителят получава всичко срещу KSI.

Предложението включва безпрецедентен награден фонд от $50 милиона, като победителят взима всичко. Отборът на Пол сподели, че е готов да пътува до Обединеното кралство за битката, при условие че се проведе при 84 килограма. Тази гъвкавост показва ангажимента на Пол да осъществи битката, независимо от местоположението.

Екипът даде да се разбере, че ако двубоят не е на 84 килограма, тогава няма да се проведе в Обединеното кралство, което повишава залозите и за двете страни. Тази битка между Джейк Пол и KSI е не само титанична битка между две големи имена от YouTube, но също така може да стартира нова ера за бокса за знаменитостите. 

С толкова високи залози и обществен интерес, това събитие може да проправи пътя за бъдещи битки и нови възможности в спорта. KSI се би два пъти с Логан Пол, който е брат на Джейк. KSI спечели една от срещите, а другата завърши с равенство. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес