Зареждане

Джейк Пол към критиците: Ще млъкнете, след като нокаутирам Фюри!

Джейк Пол към критиците: Ще млъкнете, след като нокаутирам Фюри!
Публикувано на: Юни 27, 2022 в 01:00 ч
Джейк Пол няма търпение да затвори устите на критиците, които не спират да говорят. Звездата от YouTube все още няма загуба, но въпреки това не впечатлява своите хейтъри. През 2020 г. Джейк започна да се бие по правилата на бокса след брат си Логан.

В първата си битка с блогъра Али Гиб, Джейк успя да победи опонента си с нокаут. Във втория двубой той победи баскетболиста Нейт Робинсън. След тези битки Пол започна да повишава нивото на опонентите си.

На 17 април 2021 г. 36-годишният бивш шампион на Bellator Бен Аскрен стана противник на Пол. Джейк спечели този двубой с нокаут в първия рунд. След това Пол победи Тайрън Уудли два пъти. Сега за сметката му в професионалния бокс има 5 победи (4 с нокаут) и нито 1 поражение.

Всички искаха Джейк да се бие с млад и гладен боксьор. Това ще се случи през април в Ню Йорк. Пол ще мери сили с Томи Фюри, който също е непобеден на ринга. Джейк няма търпение да победи и да затвори устите на всички.

„Той се занимава с бокс през целия си живот, а брат му е световен шампион в тежка категория. Томи има име, фен база. Това е просто перфектната битка. 

Когато спечеля с нокаут, хората няма да имат какво да кажат. Ще затворя устите на всички. Всички медии, които писаха, че Джейк Пол е лош за бокса. Ще уважавате името ми. 

Искахте да се бия с истински боксьор ? Няма проблем“, сподели Пол за BoxingScene.

Ще успее ли Пол да спечели ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес