Зареждане

Джейк Пол към Флойд: Ще те удрям във фалшивите зъби

Джейк Пол към Флойд: Ще те удрям във фалшивите зъби
Публикувано на: Февруари 6, 2021 в 05:00 ч
Джейк Пол отговори на предизвикателството от Флойд Мейуедър. Преди няколко дни "Money" сподели, че планира да направи показно с Логан Пол, а след това ще направи показно и срещу Джейк. Това определено беше музика за ушите на Джейк, който не иска показно, а истинска битка.

Вижте още - Флойд Мейуедър иска показно срещу братята Пол и 50 Cent​​​

По-младия от двамата братя вярва, че ще удря Флойд в зъбите и смята, че неговата височина ще му помогне в боя. Мейуедър е легенда в бокса с 50 победи и 0 загуби.

Джейк има 2 победи с нокаут, но неговите съперници бяха далеч от високо ниво. В своя акаунт в социалните мрежи Джейк отговори на Флойд със следните стихове:

Скъпи г-н Мейуедър, кой управлява вашият акаунт в Инстаграм ? Трябва да им плащаш повече пари. Направи ни услуга и стой далеч от социалните мрежи. Трябва да се фокусираш върху това да се научиш да четеш. Предизвикваш ме на битка, но си наполовина от моята височина. 

Може да победиш моя брат, но аз съм различен вид. Майната му на твоето предложение. Аз не правя показно. Може да се бием съгласно моите условия. Нека не забравяме, че ти тренира Нейт, за да ме победи. Аз го нокаутирах. 

Да се надяваме, че ти няма да си толкова лесен. Нокаутирах Нейт бързо и повече няма да се боксира. Побеждавам Бен през април, а след това с удоволствие ще се бия с теб и ще те удрям в тези фалшиви зъби.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес