Зареждане

Джейк Пол: Брат ми е прецакан срещу Флойд Мейуедър

Джейк Пол: Брат ми е прецакан срещу Флойд Мейуедър
Публикувано на: Януари 2, 2021 в 06:00 ч
Джейк Пол, който е брат на Логан Пол смята, че битката между Логан и Флойд Мейуедър е лоша за спорта. Логан и Мейуедър ще направят показно следващия месец, а Джейк вярва, че всичко е заради парите и няма никакъв друг смисъл. Братята влогъри нашумяха сериозно, след като решиха да направят дебюти в бокса, а много от феновете им в социалните мрежи ги подкрепиха.

Двамата са имена, които привличат много внимание, а фактът, че известни бойци им обръщат внимание само потвърждава това. В интервю за TMZ Джейк сподели, че Логан не е истински боец и е прецакан срещу легендарния шампион. Ето какво още каза Джейк Пол за показното, което неговия брат ще направи:

Брат ми е прецакан срещу Флойд Мейуедър. Мисля, че битката е лоша за спорта. Смятам, че тя ще се случи само заради парите. Моя брат фалшив боец, но аз съм истински боец. 

Логан е с рекорд 0-1-1 на ринга, а аз имам 3 победи. Пожелавам му успех в боя. Не трябва да се качваш на ринга с боец, който не е бил пращан в нокдаун. Всъщност се е случвало само 1 път, но неволно. 

Ще успее ли Логан Пол да изкара 1 рунд с Мейуедър ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес