Зареждане

Дрейк загуби $400 000 от залог за Джейк Пол

Дрейк загуби $400 000 от залог за Джейк Пол
Публикувано на: Февруари 28, 2023 в 00:00 ч
Миналия уикенд в Саудитска Арабия се проведе боксова вечер. В главната битка се биха Джейк Пол и Томи Фюри.

Преди битката феновете бяха разделени на два лагера. Някои прогнозираха победа на нахалния американски блогър и разчитаха на светло продължение на кариерата му. Други бяха уверени в брата на Тайсън Фюри, който се бие на професионално ниво.

В деня на двубоя гръмна новината, че рапърът Дрейк е направил своя залог. Той е известен с това, че губи залози за огромни суми пари. Дрейк заложи 1,5 милиона долара за победата на Израел Адесаня над Алекс Перейра, 550 хиляди долара за Джъстин Гейджи в битката с Чарлз Оливейра.

И всички тези пари бяха загубени. Дрейк не можеше да устои и заложи $400 000 за победата на Пол с нокаут. И в случай на такъв изход, рапърът може да грабне милион и половина долара. В хода на битката Джейк беше далеч от победата.

Едва във финалния рунд Фюри беше пратен в нокдаун, но там той просто загуби баланс и не му се наложи да се възстановява дълго след удара. Очевидно проклятието на Дрейк наистина съществува. Той заложи на Пол, който загуби битката, а Дрейк на своя страна загуби парите си.

Рап звездата ще може да избие този уикенд при завръщането на Джон Джоунс в клетката.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес