Зареждане

Доналд Тръмп не вярва, че Майк Тайсън може да бие Джейк Пол

Доналд Тръмп не вярва, че Майк Тайсън може да бие Джейк Пол
Публикувано на: Юни 18, 2024 в 02:00 ч
Бившият президент Доналд Тръмп, известен с големия си интерес към спорта, наскоро сподели своята прогноза за дългоочаквания сблъсък между боксовата легенда Майк Тайсън и интернет сензацията Джейк Пол. По време на изява в подкаста „Impaulsive“ на Логан Пол Тръмп изрази мнение за дългоочаквания двубой.

Макар да признава легендарния статут на Тайсън, Тръмп изрази загриженост относно възрастовия фактор, предполагайки, че по-възрастният боец трудно ще се справи с по-младия Пол. Доналд призна, че братята Пол определено могат да се състезават и няма да е лесно за Тайсън, който вече станал жертва на възрастта:

„Майк беше фантастичен, но Майк вече е малко по-възрастен. Вие наистина можете да се състезавате. Винаги съм смятал, че топ претендент в Ultimate Fighting Championship (UFC) може да спечели дори на 75 години, но това не работи по този начин. Часовникът все още си е часовник.“, каза Тръмп.

Изказването на Тръмп подчертава потенциалните предизвикателства, пред които Тайсън може да се изправи срещу по-млад и потенциално по-пъргав противник като Джейк Пол. Въпреки страхотната репутация и впечатляващата кариера на Тайсън, възрастта често може да играе важна роля в представянето на един спортист.

Джейк и Тайсън би трябвало да се боксират през ноември в Тексас. Майк ще бъде 58-годишен в навечерието на битката, а Пол ще е с 31 години по-млад от него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес