Зареждане

Доналд Серони: Пол не печели нищо от битката с Майк Тайсън

Доналд Серони: Пол не печели нищо от битката с Майк Тайсън
Публикувано на: Април 8, 2024 в 02:00 ч
Според ветерана от UFC Доналд „Каубоя“ Серони, показното между Майк Тайсън и Джейк Пол е изцяло губеща битка за YouTube звездата, който стана боксьор. В разговор с приятели Серони сподели, че Пол няма да спечели нищо от тази битка.

Дори на 60 години, Тайсън все още се смята за един от най-страховитите нокатьори в историята на бокса. Доналд вярва, че Пол ще самоубие кариерата си, ако победи 'Железния' Майк. Всички ще му се смеят, ако падне от Майк. И всичко ще го мразят, ако победи Майк.

Това определено е битка, която не носи нищо на Пол, освен милионите долари в сметката.

„Ако излезеш там и загубиш от Тайсън, няма да можеш да получиш онези големи битки, които търсиш. Ще казват, че не можеш дори да победиш 60-годишен мъж. Излизаш там и биеш 60-годишен мъж, след което хората ще те мразят заради това. 

Този млад пич идва от YouTube и това е лудост. Колко страшно е това ? Всяка вечер трябва да гледаш видеоклипове на Майк Тайсън, който просто взривява главите на хората.“, сподели Серони. 

Очаква се Пол и Тайсън да споделят ринга през юли в Арлингтън, Тексас. Битката ще е показно и ще може да се спечели само след нокаут.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес