Зареждане

Дионтей Уайлдър за Усик: Ще накажа тази аномалия!

Дионтей Уайлдър за Усик: Ще накажа тази аномалия!
Публикувано на: Май 31, 2024 в 14:00 ч
Дионтей Уайлдър вече не може да гледа как един боксьор от полутежка категория бие най-добрите в тежка категория. Затова е готов да сложи край на тази аномалия. „Бронзовият бомбардировач“ се завръща този уикенд, за да се бие с Жилей Жан в Рияд, Саудитска Арабия. Уайлдър вече е възстановен от контузията в гърба и вярва, че това ще му помогне да нокаутира китаеца.

Ако Уайлдър победи, това ще добави блясък към западащото му наследство, което се състои от три загуби в последните му четири битки. Поради тези загуби възникнаха въпроси дали Уайлдър не е достигнал възрастта, в която вече не може да произвежда такива експлозивни удари.

Какъвто и да е случаят, този уикенд ще открием някои отговори и ще разберем дали Уайлдър може да продължи да изпълнява целите си, за които не спира да говори. Дионтей вече се вижда победител в битката и е насочил вниманието си към Александър Усик:

„Чувствам се добре, наистина добре. Не искам да се връщам към случилото се през декември с Паркър. Искам да се занимавам с настоящето и бъдещето. Гърбът ми е много по-добре и очаквам да се възползвам от това. Ако мога да се движа, мога и да пращам хората в дълбок сън. 

Сега ще победя Жан и след това ще се насоча към битката с Александър Усик. Не ми харесва, че той се разхожда безнаказано сред хора, които би трябвало да са истински убийци, но за съжаление не са. И ако не са те, тогава аз ще бъда. 

Искам да въведа ред в тежката категория и да не позволя на някаква аномалия да се разхожда произволно. Е, веднага след Усик можем да направим четвърта битка с Фюри.“, каза Уайлдър.

Ще успее ли Уайлдър да бие Жан ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес