Зареждане

Дейвид Фелдман след BKFC 58: Няма как да съм по-щастлив

Дейвид Фелдман след BKFC 58: Няма как да съм по-щастлив
Публикувано на: Март 24, 2024 в 19:01 ч
Отличните отзиви за боевете с голи ръце BKFC 58, които за втори път се проведоха в България, не спират да валят не само на родна земя, но и отвъд океана.

Президентът на световната организация, Дейвид Фелдман е изключително доволен от видяното в петъчната вечер събитие, което се проведе пред няколко хиляди зрители в столичната Арена София. То бе излъчвано по Diema Sport 3 и мобилното приложение BKFC App.

Вижте също: Дейвид Фелдман - всичко за суровия живот на човека зад BKFC

Битките бяха изключително атрактивни - от 12 битки 7 приключиха с нокаут, а останалите бяха истински 5-рундови войни до последния гонг. Главната битка между Тони Маркулев и Калоян Колев пък влезе в топ 5 на нйа-добрите битки в историята на BKFC.

 
Официалният коментар за събитието на президента на BKFC, Дейвид Фелдман пред MMA.BG бе повече от отличен:

"Имаме страхотен екип в България, ръководен от Любомир Геджев. Имаме и много добро партньорство с Нова Телевизия, които ни съдействат изключително много.

Бойците този път дойдоха да се бият истински и доказаха, че го могат и си спечелиха вниманието на много хора, за да заслужат място в големите събития.

Феновете са фантастични и дойдоха да подкрепят това, което правим в България и региона.

Няма как да съм по-щастлив от разрастването на BKFC в България. Нямаме търпение да се върнем отново."

След казаното е твърде вероятно някои от бойците, участвали в BKFC 58 да получат покани за участие в големите издания на BKFC в САЩ, в които участват бойци от UFC от ранга на Еди Алварез, Майк Пери и др.

Кой от българските бойци според вас би представил трибагреника най-успешно и атрактивно в BKFC в САЩ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес