Зареждане

Дейвид Бенавидес: Саул Алварес не иска да се бие с най-добрите

Дейвид Бенавидес: Саул Алварес не иска да се бие с най-добрите
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 02:00 ч
Двукратният световен шампион в супер средна категория (до 76,2 кг), американецът Дейвид Бенавидес разкритикува популярния мексикански боксьор Саул Алварес.

Бенавидес вярва, че Канело не се интересува от мнението на другите и не ги уважава. Дълго време Дейвид предизвикваше Алварес, който сподели, че ще се бие с него, но иска 200 милиона долара. Дейвид е непобеден и е с рекорд 28-0 в бокса, като 24 пъти печели с нокаут. Той е временен шампион на WBC в супер средна категория и феновете го виждат като заплаха за Алварес.

Той иска да се бие с Канело, но не вярва, че ще се случи:

„Този човек взима толкова много пари за гледане на битките си, че се чувстваме сякаш ни плюе в лицата. Не го интересува какво искат другите. Саул няма да се бие с най-добрите. Ако държите всички титли, тогава трябва да се биете с най-добрите в дивизията. 

Аз съм първият кандидат, а Дейвид Морел е вторият. Но Канело няма да се бие с мен или Морел. Колко дълго може да продължава да се нарича шампион, ако не се бие с топ претенденти ? Саул не ни уважава.“, каза Бенавидес, цитиран от Boxing News.

Кой би победил в битка между Бенавидес - Алварес ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес