Зареждане

Дейна Уайт: Не искам Нгану-Уайт, не мисля изобщо за бокс

Дейна Уайт: Не искам Нгану-Уайт, не мисля изобщо за бокс
Публикувано на: Юни 3, 2020 в 07:57 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт даде да се разбере, че изобщо не се интересува от евентуална битка в бокса между Франсис Нгану и Дилиън Уайт.

През последните няколко седмици упорито се говореше за такава среща, като двамата дори са направили пресконференция зад гърба на UFC.

Вижте също: Нгану и Уайт в сериозно спречкване

Дилиън Уайт, който е бивш кикбоксьор и ММА състезател, е готов да подпише договор за две битки с Нгану - една по правилата на бокса и друга по правилата на ММА.
 
Промоутърт Еди Хърн е готов да организира битката и е доста развълнуван за това.


Дейна Уайт обаче е далеч от тази мисъл и явно вече не е заинтересован да навлезе в света на бокса, каквито планове имаше преди.

"Харесвам Еди Хърн. Казвал съм хубави неща за него, той е казвал хубави неща за нас. Но не съм заинтересован в момента. В момента се опитваме да изправим бизнеса си на крака," каза Уайт.

"Бях ви казал, че искам да вляза в бокса... но вече не мисля за бокса изобщо. Не съм се насочил към този бизнес в момента. Кой обаче можеше да си представи, че света ще се озове в такава позиция? Едно нещо научих от всичко това... че никога не знаеш колко много неща могат да се случат с бизнеса ти за една вечер и дори недосегаемите могат да пострадат."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес