Зареждане

Гласят боксова среща между Нгану и Дилиън Уайт

Гласят боксова среща между Нгану и Дилиън Уайт
Публикувано на: Май 31, 2020 в 07:00 ч
Боксовият промоутър Еди Хърн иска да изправи Франсис Нгану и Дилиън Уайт един срещу друг в боксова среща. Хърн планира да започне преговори с Дейна Уайт, а битката между двамата да се състои в края на годината. Еди вярва, че битката между тях ще бъде огромна, а Дейна обичал такива неща и имало шанс да го организират. Вече видяхме една битка в бокса с участието на UFC боец преди няколко години. Конър Макгрегър дебютира в бокса срещу Флойд Мейуедър и загуби, но поне напълни банковата сметка.

Нгану дълго време говори за дебют в бокса и това е негова мечта. Той е готов да се бие с най-големите там, но първо ще трябва да се справи с Уайт, който е временен шампион в тежка категория на WBC. В момента няма изгледи Нгану да се бие скоро за титлата в UFC, защото организацията планира реванш между Миочич и Даниел Кормие.

Дилиън от своя страна също няма да се бие за безспорната титла на WBC, защото ще има реванш между Фюри и Дионтей Уайлдър. Така по всичко личи, че Нгану и Уайт ще трябва да чакат, а междувременно може да се бият помежду си. Aко си мислите, че това не е възможно, то Хърн ще ви опровергае, защото е насрочил виртуална пресконференция, която ще се излъчи на канала на Matchroom Boxing в Youtube.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес